Τρία 24ωρα μετά τη στυγερή δολοφονία στην Κύπρο, που έχει συγκλονίσει τους πάντες και η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει τον δράστη. Όμως, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές ψάχνουν ελάχιστα από τα κομμάτια του παζλ που είναι άγνωστα και μέσα στην ημέρα ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις και να γίνουν συλλήψεις.

Δύο είναι τα σημεία που έχουν επικεντρωθεί. Πρώτον η κατάθεση του 15χρονου, υιοθετημένου γιου του του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του, υπαλλήλου της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Ντίνας Σεργίου που δολοφονήθηκαν άγρια μέσα στο σπίτι τους.

Χθες το παιδί δεν μπόρεσε να καταθέσει, αλλά τα όσα θα πει και θα ξεκαθαρίσει θα οδηγήσουν τις αρχές στο τελικό συμπέρασμα.

Κάποιες αντιφάσεις ενδεχομένως να σχετίζονται με την ψυχολογική κατάσταση του νεαρού ο οποίος έχει πει για κουκουλοφόρους που τον κλείδωσαν στο υπόγειο κι αυτός κατάφερε να βγει και να ειδοποιήσει τους γείτονες. Ο νεαρός πήγε ημίγυμνος στο σπίτι των γειτόνων φωνάζοντας ότι σκότωσαν τους γονείς του. Οι αστυνομικοί πήραν υλικό από τα ρούχα του και ελπίζουν ότι το DNA θα φωτίσει κάποιες από τις πτυχές του δράματος.