• Αναζήτηση
 • Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση συμβασιούχων ΟΤΑ για σταθερή εργασία

  Συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συμβασιούχοι των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συμβασιούχοι των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Η πορεία κατέληξε στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου.

  «Η σημερινή μας κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που ξεκινήσαμε εδώ και τρία χρόνια με βασικό μας αίτημα τη σταθερή και μόνιμη δουλειά», δήλωσε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, Σοφία Εξαδακτύλου. «Το αίτημά μας είναι δίκαιο. Οι συμβάσεις μας πρέπει να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου με νομοθετική ρύθμιση. Θα συνεχίσουμε, θα κλιμακώσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας», πρόσθεσε.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk