Στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για το Καστελόριζο αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τονίζοντας ότι κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν την αλήθεια.

«Επιτέλους, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν, πλέον, την αλήθεια» ανέφερε ο κ. Κυρανάκης, συμπληρώνοντας ότι «τα πανηγύρια του κ. Τσίπρα για καθαρή έξοδο αποτελούν μια ακόμη κοροϊδία, καθώς τον Αύγουστο τελειώνει η χρηματοδότηση, αλλά όχι τα μέτρα».

«Αλήθεια, όμως: Τώρα ανακάλυψαν τι περιλαμβάνει το τέταρτο Μνημόνιο όσοι σήκωσαν το χέρι και το ψήφισαν;», πρόσθεσε ο κ. Κυρανάκης.

Φίλης: Ο διάλογος για την έξοδο από τα μνημόνια θα γίνει

Ο διάλογος «για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια» θα γίνει, «το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ», απάντησε ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στη δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως αναφέρει, σε σχετική δήλωση, ο κ. Φίλης, «είναι λογικό, η ΝΔ, η παράταξη που δεν μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον για τη χώρα πέρα από αυτό των μνημονίων, της λιτότητας και των κοινωνικών ανισοτήτων, να μη μπορεί να παρακολουθήσει και να συμβάλει στον αναγκαίο διάλογο για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια και με σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή οικονομία».

«Αυτός ο διάλογος, όμως, το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ, είναι οξυγόνο για την κοινωνία και στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της Αριστεράς. Και θα γίνει» κατέληξε ο Νίκος Φίλης.