• Αναζήτηση
  • Ο «Γευσιγνώστης» με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 22 Απριλίου

    «Γευσιγνώστης» Απριλίου

    ΤοΒΗΜΑ Team
    Παρακαλώ περιμένετε...

    «Γευσιγνώστης» Απριλίου

    Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ» όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπιφτέκια. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο. 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια με δυνατή γεύση κρέατος, χωρίς προσθήκη ψωμιού αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και αφράτα.

    Επίσης:

    – Βήμα-βήμα τα τέλεια ντολμαδάκια με όλους τους τρόπους: με κιμά και αβγολέμονο, με φακές και ρύζι, κυπριακά κουπέπια και εύκολα χωρίς τύλιγμα.

    – Αφιέρωμα στις φράουλες: σε τάρτες, σαλάτες και κέικ.

    Και

    – Γλυκά που μας κάνουν καλό. Vegan και Healthy. Πανακότα με γάλα καρύδας, πουρέ φράουλας και δυόσμο, η απόλυτη τούρτα σοκολάτας με αβοκάντο, «παγωτό» φράουλα, «παγωτό» σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, «τσιτζκέικ» με μάνγκο και πορτοκάλι

    Την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

    Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

    Media
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk