• Αναζήτηση
 • Αφιέρωμα στον Γιάγκο Πεσμαζόγλου

  Αφιέρωμα με τίτλο: «Η προσωπικότητα του Γιάγκου Πεσμαζόγλου. Η σφραγίδα του στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας», διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων Βαρβακείου Σχολής στην Ακαδημία Αθηνών, Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Αφιέρωμα με τίτλο:  «Η προσωπικότητα του Γιάγκου Πεσμαζόγλου. Η σφραγίδα του στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας», διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων Βαρβακείου Σχολής στην Ακαδημία Αθηνών, Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.
  Πρόκειται για μια αφηγηματική περιήγηση στην πορεία της ζωής του Αποφοίτου της Βαρβακείου Σχολής, Γιάγκου Πεσμαζόγλου (1918-2003), με την ευκαιρία των εκατό χρόνων από τη γέννησή του και μία προσέγγιση στις γνωστές και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του επιστήμονα, του αγωνιστή και του ανθρώπου.
  Η αφήγηση συμπληρώνεται με προβολή συνεντεύξεων, στις οποίες εκφράζουν μνήμες και απόψεις η γυναίκα του, Μιράντα, οι γιοί του, Στέφανος και Βασίλης, ο Κωνσταντίνος Αλαβάνος, η Δήμητρα Κορίτσα, ο Στέφανος Ληναίος και ο Στράτης Στρατήγης. Είσοδος ελεύθερη
  Πολιτική