• Αναζήτηση
 • Τουρκία: Συνέλαβαν Γκιουλενιστή σε σκάφος με ελληνική σημαία

  Υποπτα παιχνίδια που προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα με τους Γκιουλενιστές, παίζει η Αγκυρα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υποπτα παιχνίδια που προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα με τους Γκιουλενιστές, παίζει η Αγκυρα.

  Ετσι, στη σύλληψη υπόπτου για διασυνδέσεις με την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETO) προχώρησαν οι τουρκικές αρχές σε γιοτ που έφερε ελληνική σημαία, στη Μαρμαρίδα, στα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Ρόδο.

  Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, πρόκειται για τον 48χρονο Μουράτ Ελμάς, ιμάμη του «τρομοκρατικού δικτύου» του Γκιουλέν, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα πέντε άτομα.

  Ο Ελμάς, συνεχίζει το πρακτορείο, ο οποίος δίδασκε θρησκευτικά στο δίκτυο των σχολείων του Γκιουλέν, σχεδίαζε να διαφύγει στην Ελλάδα.

  Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν εγκατεστημένα το ByLock, κρυπτογραφημένη εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν και οι πραξικοπηματίες της Τουρκίας το καλοκαίρι του 2016, ενώ πλαστές ταυτότητες εντοπίστηκαν στην κατοχή των υπόλοιπων πέντε συλληφθέντων.

  Η σύλληψη του Ελμάς, σύμφωνα με το Anadolu, θεωρείται σημαντική για την εξάρθρωση του τοπικού δικτύου της οργάνωσης του ιεροκήρυκα, Φετουλάχ Γκιουλέν.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk