• Αναζήτηση
 • Συναντήθηκαν με τους γονείς τους οι δύο στρατιωτικοί στην Αδριανούπολη

  Για πέμπτη φορά μεταβαίνουν στην Ανδριανούπολη οι γονείς των στρατιωτικών Κούκλατζη και Μητρετώδη, που είναι κρατούμενοι από τις τουρκικές αρχές για παράνομη είσοδο στο τουρκικό έδαφος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για πέμπτη φορά μετέβησαν στην Ανδριανούπολη οι γονείς των στρατιωτικών Κούκλατζη και Μητρετώδη, που είναι κρατούμενοι από τις τουρκικές αρχές για παράνομη είσοδο στο τουρκικό έδαφος.

  Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται κρατούμενοι περισσότερο από έναν μήνα σήμερα Μεγάλη Παρασκευή συναντήθηκαν με τους γονείς τους, αυτή τη φορά χωρίς την παρεμβολή τζαμιού.

  Παράλληλα, οι γονείς των στρατιωτικών θα ενημερωθούν από το προξενείο για τις δικαστικές εξελίξεις.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Είστε μαζί μας» για τους δυο στρατιωτικούς αναλαμβάνοντας μια σειρά συμβολικών δράσεων. Το σύνθημα θα υπάρχει παντού, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, ενώ θα δημιουργηθεί και σποτάκι.

  Τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών, με αφορμή την επίσκεψή τους στις φυλακές Αδριανούπολης, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος  επανέλαβε  τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή τους στην Ελλάδα.

  Κουράγιο και δύναμη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης ευχήθηκε και ο Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο τουίτερ. «Μεγάλη Παρασκευή και οι δύο στρατιωτικοί μας φυλακισμένοι των Τούρκων στην Αδριανούπολη για 36η μέρα. Κουράγιο και δύναμη στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους» τονίζει χαρακτηριστικά ο Τομεάρχης ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk