• Αναζήτηση
  • Ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής» την 1η Απριλίου

    Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:

    ΤοΒΗΜΑ Team
    ''

    Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:

    Το εγχειρίδιο της σούβλας.

    Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:

    Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.

    Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.

    Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.

    Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

    Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

    Media