Ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής» την 1η Απριλίου

Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:

''

Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:

Το εγχειρίδιο της σούβλας.

Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:

Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.

Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.

Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.

Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk