Τηλεπαιχνίδι
«MoneyDrop»STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Παρουσιάζει η Βίκυ Σταυροπούλου.


Ξένες ταινίες
«Αποστολή για ήρωες» MEGA, 22.40
Αμερικανοί στρατιώτες χαμένοι πίσω από τις γραμμές του εχθρού κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κάνουν μια φρικιαστική ανακάλυψη: Ο Χίτλερ έχει μια ατομική βόμβα στα σκαριά. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, που έθεσαν ως στόχο, ψάχνουν να βρουν τον επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος που θέλει να αποστατήσει. Πρωταγωνιστούν οι Βίνι Τζόουνς, Τσαντ Μάικλ Κόλινς, Τομ Σάιζμορ, Νιλ Μακντόνο. (ΗΠΑ, 2013, 96′)

«Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»
ANT1, 23.00
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια μητέρα λαμβάνει την ίδια μέρα τρία τηλεγραφήματα που την πληροφορούν πως οι τρεις από τους τέσσερις γιους της έπεσαν ηρωικά στο πεδίο της μάχης. Ο τέταρτος θεωρείται αγνοούμενος. Προκειμένου να απαλύνει τον πόνο της μάνας, ο στρατηγός Τζορτζ Μάρσαλ συγκροτεί μια ομάδα οκτώ ατόμων με επικεφαλής τον λοχαγό Μίλερ και τους στέλνει στην εμπόλεμη ζώνη για να αναζητήσουν τον τέταρτο γιο και να τον φέρουν πίσω. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αποστολή που δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα στους οκτώ άνδρες, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο άνθρωπος που αναζητούν. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς, Εντουαρντ Μπερνς, Ματ Ντέιμον, Τζέρεμι Ντέιβις, Βιν Ντίζελ. (ΗΠΑ, 1998, 156′)

HeliosPlus