Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Η Αιμιλία προσπαθεί να ανακρίνει τη Βάνα για την ύποπτη συμπεριφορά της. Ο Αχιλλέας, έχοντας αντικρίσει τη Ρενάτα να φλερτάρει με τον Θάνο, φεύγει από την αυλή και γίνεται αντιληπτός. Η Μένη μαθαίνει για τη δεύτερη κλοπή και υποψιάζεται την Αιμιλία. Η Μίκα αναλαμβάνει το πόστο της στο κτήμα και προσφέρει δουλειά στην Ισμήνη. Ο Αχιλλέας ξεσπάει μπροστά στο λάθος άτομο για κάτι που «ανέβασε» η Ρενάτα στα social media.


Ξένη σειρά
«Peaky blinders» ΕΡΤ1, 22.00
O Tόμας λέει στην Γκρέις τα σχέδιά του για τον Μπίλι Κίμπερ, αλλά την ορκίζει να μην πει τίποτα. Στο μεταξύ, η Γκρέις ανακαλύπτει ότι ο Τόμας έχει κρύψει τα κλεμμένα όπλα στον τάφο του Ντάνι. Ο Αρθουρ θλίβεται και ντρέπεται για τη συμπεριφορά του πατέρα του που τον εξαπάτησε και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Κάμπελ γίνεται ράκος όταν η Γκρέις αρνείται να τον παντρευτεί και μαθαίνει ότι κρύβει τον Τόμας στο σπίτι της.


Ξένη ταινία
«Η συµµορία των µάγων» STAR, 22.40
Μια ομάδα δεξιοτεχνών με το όνομα «Τέσσερις Καβαλάρηδες» καταφέρνει να ληστέψει τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια διεθνώς, παίζοντας με τη δύναμη του μυαλού και τα νεύρα των διωκτικών αρχών. Η ομάδα των τεσσάρων μάγων συγκλονίζει τη διεθνή κοινή γνώμη, θέλγοντας το κοινό της με μια σειρά από τολμηρές και πρωτότυπες ληστείες, κάνοντας χρήση εντυπωσιακών τεχνολογικών τρικ. Οταν ο Τάντιους, ένας ειδικός σε θέματα μαγείας, αποκαλύπτει στις Αρχές πως το κόλπο των ληστειών ήταν μια καλοσχεδιασμένη οπτική ψευδαίσθηση και πως η μυστηριώδης ομάδα ετοιμάζει ένα ακόμη μεγαλύτερο κόλπο, τότε τα πλάνα καταδίωξης αλλάζουν. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο, Μαρκ Ράφαλο, Μέλανι Λόρεν, Ισλα Φίσερ, Ηλίας Κοτέας, Τζέσε Αϊζενμπεργκ. (ΗΠΑ, 2013, 102′)

HeliosPlus