• Αναζήτηση
 • Σπυράκη: Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Ιβάν Σαββίδη

  «Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Σαββίδη. Δεν φρόντισε να αγκαλιάσει και να εφαρμόσει την νομιμότητα ενώ μόλις είδε το πιστόλι αποφάσισε να πάρει αποστάσεις» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, προσθέτοντας ότι «δεν θέλουμε επενδυτές με κουμπούρια».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Σαββίδη. Δεν φρόντισε να αγκαλιάσει και να
  εφαρμόσει την νομιμότητα ενώ μόλις είδε το πιστόλι αποφάσισε να πάρει
  αποστάσεις» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, προσθέτοντας ότι
  «δεν θέλουμε επενδυτές με κουμπούρια».

  Η κ. Σπυράκη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση τελειώνει» και ανέφερε πως υποτίμησαν το θέμα με τους έλληνες στρατιωτικούς. «Η κυβέρνηση έπρεπε να μην υποτιμήσει το περιστατικό» είπε για να συμπληρώσει ότι δεν είναι δυνατόν ο ένας υπουργός της κυβέρνησης να μιλά για ομήρους και ο άλλος να τον κατηγορεί για υπερφίαλο πολιτικό λόγο.

  Αναφερόμενη στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι «ο μοναδικός συνεκτικός ιστός δεν είναι άλλος από την παραμονή στην εξουσία». Ξεχνούν, είπε, κάθε διαφορά και μένουν αγκαλιασμένοι . «Ο κ. Καμμένος θυμώνει και ξεθυμώνει για να μείνει στην καρέκλα», σημείωσε.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk