• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Οι τρομοκράτες είναι εχθροί της Δημοκρατίας

  Στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως αποτελεί βαθύ πλήγμα για όλους κάθε ανθρώπινη ζωή που αφαιρείται από τρομοκρατική ενέργεια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Κάθε ανθρώπινη ζωή που αφαιρεί η τρομοκρατία είναι βαθύ πλήγμα για όλους μας»: τα λόγια αυτά απήθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στους συγγενείς θυμάτων της τρομοκρατίας στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα αυτά, που τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αλληλεγγύης για τα θύματα της τρομοκρατίας «Θάνος Αξαρλιάν».

  «Η τρομοκρατική δράση δεν έχει καμία θέση σε μια Δημοκρατία. Οι τρομοκράτες είναι εχθροί του δημοκρατικού Πολιτεύματος και στοιχείο της ακραίας ιδεολογίας τους είναι η απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής. Είναι μια ιδεολογία απεχθής και στην οποία θα σταθούμε απέναντι, έχοντας στο πλευρό μας το Κράτος Δικαίου και δείχνοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, που πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς πιέσεις» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων τρομοκρατίας.

  «Είμαι εδώ γιατί αισθάνομαι αλληλέγγυος μαζί σας. Συναισθάνομαι τον πόνο σας. Τον έχω ζήσει και εγώ, όπως εξάλλου όλοι οι συγγενείς θυμάτων της τρομοκρατίας» συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του αδικοχαμένου Θάνου Αξαρλιάν, που έφυγε από τη ζωή πριν από 26 χρόνια όταν οι τρομοκράτες της «17Ν» έβαζαν στο στόχαστρό τους τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παλαιοκρασά.

  «Ο Θάνος είναι δικός μας άνθρωπος. Όπως δικοί μας άνθρωποι είναι και όλα τα θύματα της τρομοκρατίας. Και τους θρηνούμε όλους με αμείωτη ένταση και ας μην είναι όλοι δικά μας παιδιά, συγγενείς ή φίλοι. Διότι τους αισθανόμαστε ως δικά μας παιδιά, συγγενείς ή φίλους. Διότι κάθε ανθρώπινη ζωή που αφαιρεί η τρομοκρατία είναι βαθύ πλήγμα για όλους μας» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk