• Αναζήτηση
 • Παππάς: Το συλλαλητήριο για την πΓΔΜ δε βοηθάει

  Την πεποίθηση ότι το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την πεποίθηση ότι το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή
  στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα της
  χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και
  Ενημέρωσης Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι το ζήτημα χρειάζεται
  ψυχραιμία.

  Επεσήμανε πάντως ότι είμαστε μία δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης ανέφερε ακόμη πως «όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι μετά την ενδιάμεση συμφωνία, ο όρος Μακεδονία υπάρχει και το έχουμε δεχθεί». Ευχήθηκε ακόμη, να πάνε καλά τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με μια συμφωνία, η οποία θα γίνει αποδεκτή και από την άλλη πλευρά για να ανακτήσει η βόρεια Ελλάδα τον στρατηγικό της ρόλο στην περιοχή.

  Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνει γνωστό τι ακριβώς εννοούν. Έκανε λόγο για «ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα, την ώρα που στο παρελθόν η Ελλάδα είχε χάσει έδαφος και τώρα χαϊδολογούν ακραίες φωνές». Πρόσθεσε ότι πρέπει να περιμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει μια εσωτερική συζήτηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα.

  Πολιτική