• Αναζήτηση
 • Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ο Γ. Καρράς

  Την προσχώρηση του στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ως συνεργαζόμενος

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την προσχώρηση του στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ως συνεργαζόμενος, ανακοίνωσε ο βουλευτής Γ. Καρράς μετά από συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Καρράς είχε αποχωρήσει από την Ενωση Κεντρώων και είχε δημιουργήσει τη δική του Κίνηση «Φωνή Δημοκρατίας».

  Η δήλωση του κ. Καρρά έχει ως εξής:

  «Ο χώρος του προοδευτικού κέντρου που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους, πρέπει να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Και αυτό γιατί οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας.

  Από την άλλη η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα.

  Η «Φωνή Δημοκρατίας» που έχω την τιμή να ηγούμαι, ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου και επιδιώκει συγκλίσεις με συγγενείς δυνάμεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλήκαι στην κοινωνία.

  Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής»από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης»,προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk