• Αναζήτηση
 • Βίτσας: Μετά τον Αύγουστο δεν θα είναι μία εύκολη περιόδος

  Στόχος της κυβέρνησης είναι να φύγει η χώρα από τη μνημονιακή περίοδο ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βρίτσας, προσθέτοντας με νόημα ότι «μετά τον Αύγστου δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στόχος της κυβέρνησης είναι να φύγει η χώρα από τη μνημονιακή περίοδο
  ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βρίτσας,
  προσθέτοντας με νόημα ότι «μετά τον Αύγστου δεν θα είναι μια εύκολη
  περίοδος».

  Αναφερόμενος στους στόχους της κυβέρνησης , ο κ. Βίτσας επισήμανε ότι «στόχος μας είναι να φύγει η χώρα από τη μνημονιακή περίοδο και να δημιουργήσει μια βάση με την οποία θα μπορούμε μόνοι μας, βεβαίως με τις αντίστοιχες δεσμεύσεις από τη συμμετοχή μας στην ΕΕ, και να αποφασίζουμε και να προχωράμε».

  Παρατήρησε ακόμα, ότι «μετά τον Αύγουστο δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος». Αν κάποιος, πρόσθεσε,  περιμένει να φάμε με χρυσά κουτάλια, κάνει λάθος. «Αν περιμένει, όμως, ότι θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση, ξεκινώντας από τα πιο χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, έχει δίκιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  «Εμείς κάνουμε πράγματα που θα φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση και την κοινωνία και τη χώρα, χωρίς να ξεχνάμε μέσα από νίκες, ήττες και ισοπαλίες, ότι προσπαθούμε για κάτι ακόμα περισσότερο» κατέληξε.

  «Λύση – πακέτο που να αποκλείει αλυτρωτισμούς στα Βαλκάνια»

  Πηγαίνουμε σε μία λύση-πακέτο που αποκλείει αλυτρωτισμούς στα Βαλκάνια,
  επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και λαμβάνοντας υπόψιν τις
  θέσεις των άλλων πολιτικών δυνάμεων, αλλά και διαφόρων άλλων κοινωνικών
  θεσμών, επισήμανε ο κ. Βίτσας.

  Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, υποστήριξε αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ ότι «υπάρχουν αλυτρωτικά και προς τα Σκόπια, για παράδειγμα και από την Αλβανία».

  «Μέσα από αυτή τη διαδικασία -της διαπραγμάτευσης- και αφού θα δούμε και ποια λύση προκρίνεται και αν συμφωνούμε, θα προχωρήσουμε» διευκρίνισε.

  Υπενθύμισε δε, ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει την πλήρη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών και την μεγαλύτερη ακόμα εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk