• Αναζήτηση
 • Δωρεάν με το Βήμα της Κυριακής «Εισαγωγή στη ψυχανάλυση» β’ τόμος του Σίγκμουντ Φρόυντ

  Το «Βήμα της Κυριακής» παρουσιάζει το εμβληματικό έργο της παγκόσμιας βιβλιογραφίας από τον «Πατέρα της Ψυχανάλυσης», Σίγκμουντ Φρόυντ «Εισαγωγή στη ψυχανάλυση».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο β’ τόμος του εμβληματικού έργου της παγκόσμιας βιβλιογραφίας από τον «Πατέρα της Ψυχανάλυσης», Σίγκμουντ Φρόυντ «Εισαγωγή στη ψυχανάλυση».

  Στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα, ο Σίγκμουντ Φρόυντ, έθεσε με τις μελέτες του τις βάσεις της ψυχανάλυσης ως θεραπευτικής μεθόδου και έφερε επανάσταση στον τρόπο που ο σύγχρονος άνθρωπος αντιλαμβάνεται έννοιες όπως η συνείδηση και η σεξουαλικότητα. Με την «Εισαγωγή στην Ψυχανάλυση» ο Φρόυντ παραδίδει αυτούσια στο ευρύ κοινό τα κείμενα μιας σειράς διαλέξεων που έδωσε στο πανεπιστήμιο της Βιέννης κατά τα έτη 1915-1917, με σκοπό να μυήσει ένα όχι αμιγώς επιστημονικό ακροατήριο στις βασικές έννοιες, τις αρχές και τις μεθόδους της ψυχανάλυσης. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του, το οποίο χάρη στο εκλαϊκευμένο ύφος του χαίρει μεγάλης αναγνωσιμότητας από την πρώτη έκδοσή του μέχρι σήμερα.

  Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο δεύτερος τόμος, που επικεντρώνεται σε θέματα όπως:

  Ψυχανάλυση και ψυχιατρική, το νόημα των συμπτωμάτων, το ασυνείδητο, η σεξουαλική ζωή του ανθρώπου, η ανάπτυξη της λίμπιντο και οι φάσεις οργάνωσης της σεξουαλικότητας, η κοινή νευρικότητα, το άγχος, η θεωρία της λίμπιντο και ο ναρκισσισμός, η ψυχαναλυτική θεραπεία

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk