• Αναζήτηση
 • Αποδοκιμάστηκε ο Μουζάλας στη Χίο [Βίντεο]

  Με αποδοκιμασίες και πανό κατά της κυβερνητικής πολιτικής ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη η επίσκεψη του Γιάννη Μουζάλα στη Χίο. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πήγε στο νησί μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης στη ΒΙΑΛ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με αποδοκιμασίες και πανό κατά της κυβερνητικής πολιτικής ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη η επίσκεψη του Γιάννη Μουζάλα στη Χίο. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής πήγε στο νησί μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης στη ΒΙΑΛ και για να ενημερωθεί για τις τοποθετήσεις των οικίσκων.  Λίγο πριν αναχωρήσει ο κ. Μουζάλας για την Αθήνα κάτοικοι του Χαλκειούς, όπου είναι εγκατεστημένο το hotspot κατέλαβαν την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας την παραίτησή του.

  Η ένταση που δημιουργήθηκε ανάγκασε την Αστυνομία να φυγαδεύσει τον υπουργό από άλλη είσοδο του Αεροδρομίου, οδηγώντας τον στα γραφεία της Ασφάλειας του Αερολιμένα Χίου, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και παρέμεινε μέχρι την αναχώρησή του.

  Κοινωνία