• Αναζήτηση
 • Τραπεζοκαθίσματα στο Κολωνάκι κυνηγά ο Δ. Αθηναίων

  Να θέσει τέρμα στην παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου από τραπεζοκαθίσματα επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος , δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να θέσει τέρμα στην παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου από τραπεζοκαθίσματα επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος , δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος ο δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης.

  Η αρχή, είπε, γίνεται από το Κολωνάκι και την οδό Τσακάλωφ. Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι εξαιτίας της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας από την κυβέρνηση Σαμαρά , στην Αθήνα όπως και στους άλλους δήμους η ανομία στον τομέα αυτό έγινε καθεστώς, αφού σταμάτησαν οι έλεγχοι. Ακόμη επισήμανε ότι παρά την επανασύστασή της , η Δημοτική Αστυνομία είναι υποστελεχωμένη . Από τους 1034 που είχε η Αθήνα πριν την κατάργηση του Σώματος, σήμερα έχει μόλις 385 δημοτικούς αστυνομικούς, σημείωσε .

  Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι επιλέχθηκε να ξεκινήσει αυτή η επιχείρηση απελευθέρωσης δημόσιου χώρου , από το Κολωνάκι γιατί η Δημοτική του Αρχή θέλει να κτυπήσει την «καρδιά του κτήνους της ανομίας» στο θέμα αυτό.

  Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» , Ρήγας Αξελός, επισήμανε ότι πλέον «η προνομιακή γειτονιά διασκέδασης» της Αθήνας δεν είναι το Κολωνάκι αλλά η περιοχή του τριγώνου του ιστορικού εμπορικού κέντρου, όπου και εκεί ο δήμος πρέπει να παρέμβει.

  Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας», Νίκος Βαφειάδης, επισήμανε ότι αυτό που κάνει η Δημοτική Αστυνομία είναι να κόβει μαζικά κλήσεις για παράνομη στάθμευση και ο δήμος δεν έχει προβεί σε διαγραμμίσεις του ορίου κάθε καταστήματος για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων , ώστε να ελέγχονται.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk