• Αναζήτηση
 • Δολοφόνησαν 55χρονο με κυνηγετικό όπλο

  Μυστήριο παραμένει ο θάνατος ενός 55χρονου γερμανού υπηκόου που διέμενε στον οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας, το σώμα του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Το πτώμα του άτυχου άντρα βρέθηκε περίπου 300 μέτρα, ενώ όπως αναφέρει το lamiareport.gr, είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο έξω από το αυτοκίνητο του, με τους αστυνομικούς να βγαίνουν στο συμπέρασμα ότι είχε πυροβοληθεί αρκετές ώρες πριν τον βρουν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μυστήριο παραμένει ο θάνατος ενός 55χρονου γερμανού υπηκόου που διέμενε στον οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας, το σώμα του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

  Το πτώμα του άτυχου άντρα βρέθηκε περίπου 300 μέτρα, ενώ όπως αναφέρει το lamiareport.gr, είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο έξω από το αυτοκίνητο του, με τους αστυνομικούς να βγαίνουν στο συμπέρασμα ότι είχε πυροβοληθεί αρκετές ώρες πριν τον βρουν.

  Το όπλο του άτυχου άνδρα, που όπως φαίνεται είχε πάει για κυνήγι, δεν έχει βρεθεί ακόμα πουθενά. Επίσης στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα.

  Το αυτοκίνητο του άτυχου 55χρονου μεταφέρεται στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας, όπου οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού θα το ψάξουν για να βρουν απαντήσεις.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk