• Αναζήτηση
 • Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας από την ομάδα «Της Δάφνης 8 τα καμώματα»

  Η μουσικοθεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas παρουσιάζει την καινούργια της παράσταση: «Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά (σε ελεύθερη απόδοση)

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η μουσικοθεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas παρουσιάζει την καινούργια της παράσταση: «Ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας» του Δημητρίου Κορομηλά (σε ελεύθερη απόδοση)
   
  Η μουσικοθεατρική ομάδα «Της Δάφνης 8 τα καμώματα» μετράει ήδη 24 χρόνια λειτουργίας στα πλαίσια της οργάνωσης Very Special Arts Hellas κι έχει ανεβάσει 16 έργα σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας. Σήμερα αποτελείται από 25 μέλη: νέους κι ενήλικες με διάφορες αναπηρίες κι εθελοντές, οι οποίοι πρωταγωνιστούν θεατρικά και μουσικά στη σκηνή. Οι πρώτες παραστάσεις της ομάδας προέκυψαν μέσα από αυτοσχεδιασμούς με βάση γνωστές ή άγνωστες ιστορίες. Με την πάροδο των χρόνων άρχισαν να επιλέγονται κλασικά έργα που διασκευάζονται και προσαρμόζονται με διαλόγους που αποδίδουν με ακρίβεια όλοι οι ηθοποιοί. Η μουσική και τα τραγούδια γράφονται ειδικά για κάθε έργο και παίζονται ζωντανά στη σκηνή.    
   
  Η VSA Hellas ιδρύθηκε το 1990, είναι μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία και αποτελεί το ελληνικό σκέλος της διεθνούς οργάνωσης VSA arts. Με το motto «η τέχνη σπάει φραγμούς, ενώνει ανθρώπους» στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρίες στην τέχνη και τον πολιτισμό για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
   
  Ημέρες και ώρες παραστάσεων
   
  Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 10:00 π.μ.
  (παράσταση για γενικά και ειδικά σχολεία)
   
  Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 7:00 μ.μ. & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ώρα: 5:00 μ.μ. (παραστάσεις για το κοινό)
   
  Πολυχώρος Άννα & Μαρία Καλουτά –  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος  6α   – Νέος Κόσμος, πίσω από την εκκλησία του Αγ. Σώστη)
   
  Η είσοδος είναι ελεύθερη.
   
  Η αίθουσα είναι προσβάσιμη.
   
  Για ομαδικές κρατήσεις και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση (210 7710847)
  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk