• Αναζήτηση
 • Νέα Υόρκη: Με Τσακαλώτο έκλεισε η Wall Street [Βίντεο]

  Ο υπουργός Οικονομιικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σήμανε τη λήξη των εργασιών της Wall Street, χαρίζοντας έντονο ελληνικό χρώμα στη συνεδρίαση της Τρίτης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να σημαίνει τη λήξη των εργασιών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Τρίτης, χαρίζοντας έντονο ελληνικό χρώμα.

  Ο έλληνας υπουργός χτύπησε τρεις φορές το σφυρί, μετά το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Wall Street, πλαισιωμένος από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την ελληνική αποστολή και εκπροσώπους των ελληνικών συμφερόντων εταιρειών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

  Μικτές τάσεις στο Χρηματιστήριο

  Οι εργασίες της Τρίτης ολοκληρώθηκαν με άνοδο 118,77 μονάδων (+0,49%) του δείκτη Dow Jones, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 24.504,8 μονάδες.

  Αυξημένος ήταν και ο δείκτης Standard and Poor’s 500, με άνοδο 4,12 μονάδων (+0,15%), φτάνοντας στις 2.664,11 μονάδες, ενώ αντίθετα ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε μειωμένος κατά 12,76 μονάδες (-0,19%) στις 6.862,32 μονάδες.

   

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk