• Αναζήτηση
 • Αυξάνει τζίρο, κέρδη και… επεκτείνεται η Inditex

  Εκτινάχθηκαν κατά 10% υψηλότερα οι πωλήσεις της Inditex Group τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού του

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Εκτινάχθηκαν κατά 10% υψηλότερα οι πωλήσεις της Inditex Group τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού του έτους 2017 (από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 31 Οκτωβρίου), φθάνοντας στα 17,96 δισ. ευρώ.
  Τα καθαρά κέρδη του ισπανικού ομίλου ετοίμων ενδυμάτων σημείωσαν αύξηση 6% συγκριτικά με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι και έφθασαν στα 2,3 δισ. ευρώ.
  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, οι οικονομικές επιδόσεις του ήταν ισχυρές καθ’ όλη τη διάρκεια του εννεαμήνου και σε όλους τους κλάδους, στα καταστήματα λιανικής και μέσω Διαδικτύου.
  Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Inditez Πάμπλο Ίσλα στάθηκε στις πολύ καλές online πωλήσεις σημειώνοντας τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχουν οι υπηρεσίες αυθημερόν παράδοσης των προϊόντων που προσφέρει ήδη ο όμιλος στη Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη, την Ταϊπέι και τη Σανγκάη.
  Κατά τη διάρκεια του εννεαμήνου η Inditex άνοιξε 212 νέα καταστήματα σε 52 αγορές αυξάνοντας την παρουσία της παγκοσμίως σε 94 αγορές. Επίσης τον περασμένο Αύγουστο εγκαινίασε καταστήματα συνολικού εμβαδού 4.000 τετραγωνικών μέτρων της κεντρικής επωνυμίας του ομίλου, Zara, καθώς επίσης και των επωνυμιών Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Zara Home και Oysho στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk