• Αναζήτηση
 • Οικογένεια Γρηγορόπουλου: «Η ψυχή του αναζητεί δικαίωση»

  Εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και «η ψυχή του αναζητεί δικαίωση», σύμφωνα με ανακοίνωση των συνηγόρων της οικογένειας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και «η ψυχή
  του αναζητεί δικαίωση», σύμφωνα με ανακοίνωση των συνηγόρων της
  οικογένειας.

  Οι δικηγόροι επισημαίνουν ότι η δικαστική υπόθεση συνεχίζεται και μάλιστα σε καθεστώς πλήρους παρασιώπησης και κρούουν τον κώδωνα σημειώνοντας: «Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία. Κι αυτό, καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς».

  Ολόκληρη η ανακοίνωση:

  «Εννέα χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τους Ειδικούς Φρουρούς Ε. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη, η ψυχή του Αλέξανδρου αναζητεί δικαίωση.

  »Όχι μόνο με την επικύρωση της πρωτόδικης καταδίκης των ενόχων, την οποία αξιώνει η οικογένεια του Αλέξανδρου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, σε μια δίκη που εδώ και ένα χρόνο γίνεται σε καθεστώς πλήρους παρασιώπησης, με επόμενη δικάσιμο την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.

  »Αλλά και με τη διασφάλιση της ζωής και της υγείας όλων των πολιτών απέναντι στην αστυνομική βία, με την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπαιτίων για πράξεις αστυνομικής βίας, όσο υψηλόβαθμοι κι αν είναι.

  »Ένα αίτημα επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ.

  »Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία.

  »Κι αυτό, καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς.

  Νίκος Κωνσταντόπουλος
  Ζωή Κωνσταντοπούλου»

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk