• Αναζήτηση
 • Μπαζάρ για τα Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα το Σαββατοκύριακο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για 7η συνεχή χρονιά οι εθελοντές των κατασκηνώσεων «Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα» διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Παζάρι το Σαββατοκύριακο 0-10 Δεκεμβρίου 2017, στο κλειστό Γυμναστήριο «Ιωάννης Φακιανόας», απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

  Στο πλαίσιο του Παζαριού:

  Το Σάββατο στις 14:00 η παιδική χορωδία POLYPHONICA θα χαρίσει μοναδικές στιγμές
  Το Σάββατο στις 19:00 Ρεμπέτικο Live για κέφι και χορούς
  Την Κυριακή 11:00 – 13:00 χειροτεχνίες και κατασκευές για τα παιδιά των επισκεπτών από τους εθελοντές μας.


  Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

  – Προσφέροντας διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, μικρές ηλεκτρικές/ ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, κόμικ, συλλεκτικά αντικείμενα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και περιφερειακά, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιήμενα τρόφιμα (μαρμελάδες, κρασί, ποτά, χυλοπίτες, λάδι, γλυκά του κουταλιού), χειροποίητα γλυκά (κουλουράκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα) κλπ που θα πωλούνται σε φιλικές τιμές.

  – Ετοιμάζοντας σπιτικά γλυκά και πίτες που θα διατεθούν στους επισκέπτες

  – Και, φυσικά, με το να έρθετε στο παζάρι να κάνετε τις αγορές σας σε χαμηλές τιμές και να απολαύσετε ροφήμηματα και σπιτικές λιχουδιές, βοηθώντας ταυτόχρονα την Κατασκήνωση να συνεχίσει το έργο της. Περιμένουμε και τα παιδιά σας για να περάσουν καλά με τους εθελοντές μας, οι οποίοι θα έχουν ετοιμάσει δράσεις για αυτά.

  Για να προσφέρετε αντικείμενη ή τρόφιμα

  Την παραμονή 08/12/2017 18:00 με 22:00 στον χώρο του Παζαριού ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6938 060 296

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk