• Αναζήτηση
 • Βρέθηκε χειροβομβίδα έξω από σπίτι εκδότη στα Βριλήσσια

  Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ και την αντιτρομοκρατική σήμανε λίγο μετά τη 1 το βράδυ, όταν υπήρξε ενημέρωση για χειροβομβίδα που εντοπίστηκε έξω από σπίτι στα Βριλήσσια το οποίο ανήκει σε εκδότη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ και την αντιτρομοκρατική σήμανε λίγο μετά τη 1 το βράδυ, όταν υπήρξε ενημέρωση για χειροβομβίδα που εντοπίστηκε έξω από σπίτι στα Βριλήσσια το οποίο ανήκει στον εκδότη Νίκο Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρείας MK MEDIA Group.

  Η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου και βρέθηκε με την περόνη πάνω. Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και απομάκρυναν τη χειροβομβίδα από το σημείο.

  Τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο και η αντιτρομοκρατική που ερευνούν την υπόθεση, ενημερώνονται από τον εκδότη για το αν είχαν προηγηθεί απειλές ή αν υπήρξε κάποιο πρόσφατο περιστατικό ώστε να στραφούν οι έρευνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

  «Είχα δεχθεί απειλές στο παρελθόν»

  Ο κ. Καραμανλής εμφανώς αναστατωμένος υποστήριξε ότι είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν τις οποίες τις είχε αναφέρει στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε αρμόδιους αξιωματικούς. Υποστήριξε ότι εντόπισε ο ίδιος τη χειροβομβίδα σε απόσταση 5 περίπου μέτρων από την είσοδο του σπιτιού. «Μετά την εφημερίδα είχα πάει να πιω ένα ποτό και γύρισα σπίτι λίγο μετά τη μία το βράδυ. Τελείως τυχαία έπεσε το μάτι μου δίπλα στο φυλάκιο και είδα ένα αντικείμενο. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είπα στον αστυνομικό που με συνόδευε ότι αυτό ήταν χειροβομβίδα», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει. 

  «Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μία απειλή. Δυστυχώς υπήρχε φύλαξη από αστυνομικό έξω από το σπίτι μου η οποία έχει κοπεί εδώ και δύο χρόνια».

  Ο κ. Καραμανλής – όπως είπε – υποψιάζεται ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη χειροβομβίδα. «Και στο παρελθόν με απειλούσαν και μου έλεγαν σταμάτα να γράφεις γιατί θα έχεις πρόβλημα». Ελπίζω, κατέληξε, οι υπηρεσιακοί παράγοντες της αστυνομίας να μεριμνήσουν ώστε να επανέλθει η φύλαξη έξω από το σπίτι.

   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk