• Αναζήτηση
 • Τι είπε η Αχτσιόγλου με τον Κόρμπιν στο Λονδίνο

  Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, συναντήθηκε σήμερα

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον επικεφαλής του κόμματος των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν και τον «σκιώδη» Υπουργό Οικονομικών του κόμματος, Τζον μακ Ντάουελ, στο Λονδίνο.
  Στη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αχτσιόγλου ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος των Εργατικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το ΔΝΤ και την υλοποίηση του »παράλληλου προγράμματος» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
  Ο κ. Κόρμπιν εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο έργο της ελληνικής Κυβέρνησης, τη διάθεσή του για περαιτέρω συνεργασία και στήριξη των ελληνικών θέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
  Η υπουργός Εργασίας θα μιλάει την Τετάρτη σε εκδήλωση που διοργανώνει το «Greece Solidarity Campaign» στη Βουλή των Κοινοτήτων, με τη συμμετοχή βουλευτών των κομμάτων των Εργατικών, του Scottish National Party, του Plaid Cymru-Party of Wales και των Πρασίνων αλλά και μελών συνδικαλιστικών οργανώσεων.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk