• Αναζήτηση
 • Νέοι αντιπρόεδροι στο Συμβούλιο της Επικρατείας

  Στην τοποθέτηση των νέων αντιπροέδρων και στη μετακίνηση αντιπροέδρων και συμβούλων Επικρατείας προχώρησε η Διοικητική Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην τοποθέτηση των νέων αντιπροέδρων και στη μετακίνηση αντιπροέδρων και συμβούλων Επικρατείας προχώρησε η Διοικητική Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, που συνήλθε αργά σήμερα το μεσημέρι υπό τον πρόεδρό της Νικόλαο Σακελλαρίου.

  Αναλυτικότερα, ο νεοπροαχθείς αντιπρόεδρος Γεώργιος Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε δεύτερος αντιπρόεδρος στο Ε΄ Τμήμα και η νεοπροαχθείσα αντιπρόεδρος Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου τοποθετήθηκε δεύτερη αντιπρόεδρος στο Α΄ Τμήμα.

  Ακόμη, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΣΤ΄ Τμήματος Χρήστος Ράμμος μετακινήθηκε στο Δ΄ Τμήμα, έως τον ερχόμενο Ιούλιο που αποχωρεί από το σώμα, ενώ η αντιπρόεδρος Μαρία Καραμανώφ τοποθετείται στο ΣΤ΄ Τμήμα μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο και στη συνέχεια μετά την αποχώρηση του κ. Ράμμου, μετακινείται στο Δ’ Τμήμα.

  Επίσης, μετακινούνται οι σύμβουλοι Επικρατείας: 1) Δημήτριος Αλεξανδρής στο Ε΄ Τμήμα, 2) ο Σπυρίδων Μαρκάτης στο Β΄ Τμήμα και 3) ο Κωνσταντίνος Κουσούλης στο Α΄ Τμήμα.

  Τέλος, οι τρεις νεοπροαχθείσες σύμβουλοι Επικρατείας τοποθετούνται ως εξής: α) Ρωξάνη Γιαννουλάτου στο Ε΄ Τμήμα, β) Χριστίνα Σιταρά στο Δ΄ Τμημα και γ) Μαρλένα Τριπολιτσιώτη στο Γ΄ Τμήμα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk