• Αναζήτηση
 • Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα της λοταρίας του υπουργείου Οικονομικών

  Την επόμενη εβδομάδα θα πιστωθούν τα χρήματα, στους λογαριασμούς των κερδισμένων από τη χθεσινή πρώτη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την επόμενη εβδομάδα θα πιστωθούν τα χρήματα, στους λογαριασμούς των κερδισμένων από τη χθεσινή πρώτη φορολοταρία που διεξήγαγε το υπουργείου Οικονομικών. Για τη ακρίβεια, 1.000 φορολογούμενοι θα λάβουν-έκαστος- από 1.000 ευρώ, την επόμενη εβδομάδα, εάν τηρηθεί μια αυστηρή προϋπόθεση που θέτει το ΥΠΟΙΚ: ότι τουλάχιστον οι 500 από τους πρώτους χίλιους νικητές να έχουν δηλώσει ως τότε τον αριθμό ΙΒΑΝ.

  Σε αντίθετη περίπτωση, η πληρωμή θα αναβληθεί ίσως και για την μεθεπόμενη εβδομάδα.

  Στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, (aade.gr) οι φορολογούμενοι μπορούν να… τσεκάρουν, είναι στους υπερτυχερούς της κλήρωσης για τις αποδείξεις μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και τους λαχνούς που αντιστοιχούν.

  Από τη χθεσινή πρώτη φορολοταρία, αναδείχθηκε και μια δεύτερη χιλιάδα «νικητών» φορολογούμενων, οι οποίοι όμως δεν εισπράτουν χρήματα. Για να λάβουν τα 1.000 ευρώ, θα πρέπει κάποιοι από τους χίλιους πρώτους νικητές να αποποιηθούν το έπαθλο που κέρδισαν ή να μην δηλώσουν IBAN.

  Συνολικά 4.556.328 φορολογούμενοι που μπήκαν στην κληρωτίδα του υπουργείου Οικονομικών κατά την πρώτη λοταρία. Οι λαχνοί αντιστοιχούσαν σε 8.254.535 συναλλαγές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν συνολικά από 4.556.328 ΑΦΜ. Η συνολική αξία των συναλλαγών ήταν 2.093.786.015,92 ευρώ, ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.

  Δύο κληρώσεις τον Δεκέμβριο

  Εντός του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις που θα αφορούν η μία για τις αγορές που έγιναν μέσα στον Νοέμβριο, και η άλλη για τις αγορές που έκαναν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου. Από αυτή τη λοταρία θα δοθούν συνολικά 9 εκατ. ευρώ.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk