• Αναζήτηση
 • Αντίθετοι με την πρόταση Αποστολόπουλου 43 γιατροί – μέτοχοι του ΥΓΕΙΑ

  Mε γραπτή δήλωση με την οποία ενημερώνουν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, 43 γιατροί - μέτοχοι του ΥΓΕΙΑ δηλώνουν ότι «Είναι αυτονόητο ότι δεν προτιθέμεθα να πωλήσουμε ουδεμία μετοχή στην ανακοινωθείσα δημόσια πρόταση εξαγοράς του μειοψηφικού ποσοστού από την «Γ. Αποστολόπουλος Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε» στην οποία εκφράζουμε πλήρη αντίθεση».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Mε γραπτή δήλωση με την οποία ενημερώνουν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, 43 γιατροί – μέτοχοι  του ΥΓΕΙΑ δηλώνουν ότι «Είναι αυτονόητο ότι δεν προτιθέμεθα να πωλήσουμε ουδεμία μετοχή στην ανακοινωθείσα δημόσια πρόταση εξαγοράς του μειοψηφικού ποσοστού από την «Γ. Αποστολόπουλος  Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε» στην οποία εκφράζουμε πλήρη αντίθεση».
  Οπως επισημαίνουν, «Παραμένουμε πιστοί στο όραμα και την προοπτική του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στην εταιρεία, το βασικό μας μέτοχο και τη Διοίκηση οι οποίοι έχουν διασφαλίσει μαζί με την ιατρική κοινότητα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκτέλεση του ιατρικού μας καθήκοντος καθιστώντας το ΥΓΕΙΑ, το μεγαλύτερο και ισχυρότερο νοσοκομείο της χώρας».
  Από τη διοίκηση του ΥΓΕΙΑ εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες σε ανάλογη τοποθέτηση σχετικά με τη δημόσια πρόταση  θα προχωρήσουν γιατροί  αλλά και εργαζόμενοι άλλων κλάδων  στο ΥΓΕΙΑ που είναι και μέτοχοι της εταιρείας.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk