• Αναζήτηση
 • Τζανακόπουλος: Από Παρασκευή το επίδομα 5.000 στους πλημμυροπαθείς

  Την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς με κατάθεση στους λογαριασμούς των δικαιούχων, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ενώ το επίδομα των 8.000 ευρώ στις επιχειρήσεις θα δοθεί αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς με κατάθεση στους λογαριασμούς των δικαιούχων, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ενώ το επίδομα των 8.000 ευρώ στις επιχειρήσεις θα δοθεί αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών.

  Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι μετά από διαπραγμάτευση, το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας δίνει τη δυνατότητα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά να ρυθμίσουν τα χρέη τους και όσο διαρκεί η ρύθμιση η πρώτη κατοικία προστατεύεται.

  Σύμφωνα με τον ίδιο είναι διαφορετικό να εκπλειστηριάζονται βίλες αξίας 1 εκατ. ευρώ και διαφορετικό η πρώτη κατοικία μιας λαϊκής οικογένειας. Πρόκειται, όπως είπε, για πλειστηριασμούς με υψηλότατα ποσά χρέους, και υψηλότατες αξίες των ακινήτων. Αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους οι πολίτες που διαμαρτύρονται.
    
  Ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει σε αναγκαστικό πλειστηριασμό καμία πρώτη κατοικία λαϊκής οικογένειας και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει τους συμβολαιογράφους και τη διαδικασία των πλειστηριασμών και ταυτόχρονα να μην οξύνει τις εντάσεις.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk