• Αναζήτηση
 • Τράπεζες, κόκκινα δάνεια και φόροι στην ατζέντα των θεσμών

  Οι τράπεζες, οι ηλεκτρονικοί πλειτηριαμοί και τα κόκκινα δάνεια αλλά και η πορεία των εσόδων κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης θα συζητηθούν αύριο στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν οι θεσμοί με το οικονομικό επιτελείο τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Οι τράπεζες, οι ηλεκτρονικοί πλειτηριαμοί και τα κόκκινα δάνεια αλλά και η πορεία των εσόδων κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης θα συζητηθούν την Πέμπτη στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν οι θεσμοί με το οικονομικό επιτελείο τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή του Γιώργο Χουλιαράκη και άλλους υπουργούς.
  Το πρόγραμμα συναντήσεων με τους επικεφαλής των Θεσμών στο Χίλτον για την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, διαμορφώνεται ως εξής:
  09:30  Πολιτική στην υγεία
  14.30  Δικαιοσύνη
  15:00  Χρηματοπιστωτικά – Αναπτυξιακή τράπεζα
  18:00  Δημοσιονομικά- Φορολογική πολιτική
  Μέχρι και την Τετάρτη οι συζητήσεις κύλησαν ομαλά και αν σήμερα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό των θεσμών, τότε την Παρασκευή θα συζητηθούν οι αλλαγές στα εργασιακά ζητήματα, θα κλείσουν τα θέματα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες και θα γίνει επισκόπηση της τρέχουσας, τρίτης, αξιολόγησης.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk