• Αναζήτηση
 • Νέες υπηρεσίες Vodafone Business Roaming

  Νέες υπηρεσίες για όλους όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους παρέχει στους επαγγελματικούς της πελάτες η Vodafone με τα πακέτα Business Travel back up και Business Τravel No 1 για να είναι σε επαφή τόσο με τη δουλειά

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέες υπηρεσίες για όλους όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους παρέχει στους επαγγελματικούς της πελάτες η Vodafone με τα πακέτα Business Travel back up και Business Τravel No 1 για να είναι σε επαφή τόσο με τη δουλειά όσο και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε κάθε επαγγελματικό ταξίδι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία Vodafone Business Travel Back Up εξασφαλίζει την άμεση και δωρεάν αντικατάσταση συσκευής την επόμενη ημέρα, οτιδήποτε και εάν συμβεί στο τηλέφωνο ενός εταιρικού πελάτη κατά την διάρκεια του επαγγελματικού ταξιδιού του σε χώρα της Ε.Ε. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής της συσκευής τους, οι εταιρικοί πελάτες της Vodafone μπορούν να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών στο +30 6944441399 για να δηλώσουν το περιστατικό και να ενημερώσουν για την ακριβή διεύθυνση στο εξωτερικό όπου επιθυμούν να παραλάβουν την συσκευή αντικατάστασης.
  Επιπλέον, μαζί με τη συσκευή, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής κάρτας SIM με τον αριθμό του συνδρομητή, ενώ ο συνδρομητής ενημερώνεται με email για την πορεία παράδοσης της συσκευής και έχει και τη δυνατότητα να ελέγχει την πορεία παράδοσης.
  Παράλληλα, με την υπηρεσία Vodafone Business Travel No1 οι εταιρικοί πελάτες θα μπορούν να μιλούν δωρεάν με έναν τηλεφωνικό αριθμό σταθερού ή κινητού που θα ορίζουν οι ίδιοι, χωρίς να καταναλώνουν χρόνο από το πακέτο τους ή να χρεώνονται επιπλέον, σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε. Η ελεύθερη επικοινωνία με αριθμό της επιλογής  του εταιρικού πελάτη της Vodafone ισχύει για όλη την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα της Ε.Ε.
  Οι εταιρικοί πελάτες Vodafone μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Είτε καλώντας στο 1399 από την Ελλάδα και στο +30 6944441399 από χώρα της Ε.Ε., είτε μέσω των καταστημάτων Vodafone στην Ελλάδα, είτε τέλος, μέσω του λογαριασμού τους στο My Account.
  «Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα των επαγγελματικών ταξιδιών για τους πελάτες μας και ακούγοντας τις ανάγκες τους, δημιουργήσαμε τις ειδικές υπηρεσίες Vodafone Business Roaming. Οι υπηρεσίες μας είναι καινοτόμες και μιλούν στην καρδιά των επαγγελματιών. Έχουν στόχο να απαλλάξουν τους πελάτες μας από το άγχος των απρόβλεπτων καταστάσεων, εξασφαλίζοντας επίσης ελεύθερη και αδιάλειπτη επικοινωνία κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους ταξιδιών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα» δήλωσε σχετικά η κυρία Κάτια Σταθάκη, εμπορική διευθύντρια εταιρικών πελατών της Vodafone Ελλάδα.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk