• Αναζήτηση
 • Το Pi Athens Suites βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης

  Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης αναδείχθηκε το Pi Athens Suites, για το 2017 από τα Hotel Design Awards 2017. Περισσότερα από 100 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Hotel Design Awards 2017, αλλά η «υψηλή αισθητική και η ιδιαίτερη φιλοξενία του Pi Athens Suites κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης αναδείχθηκε το Pi Athens Suites, για το 2017 από τα  Hotel Design Awards 2017. Περισσότερα από 100 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Hotel Design Awards 2017, αλλά η «υψηλή αισθητική  και η ιδιαίτερη φιλοξενία του Pi Athens Suites κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής».
  Το Pi Athens Suites είναι ένα boutique ξενοδοχείο που άνοιξε  πέρυσι στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο. Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Γαβριήλ και ιδιοκτήτης του Pi  Athens Suites (www.piathens.com) μεταμόρφωσε ένα κτίριο πρώην εταιρείας πληροφορικής σε ένα καλαίσθητο ξενοδοχείο, με διαφορετική διακόσμηση το κάθε δωμάτιο. Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το «Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης 2017» ο κ. Σωκράτης Γαβριήλ ανέφερε ότι παρόλο που το ξενοδοχείο μετρά μόλις ένα χρόνο ζωής κατάφερε να έχει εκατοντάδες πελάτες από όλον τον κόσμο και μάλιστα επαναλαμβανόμενους τουρίστες, λόγω του υψηλού design των προσωποποιημένων υπηρεσιών που προσφέρει.   
  Σημειώνεται ότι ο  διαγωνισμός διοργανώθηκε φέτος για τέταρτη φορά και επικεντρώθηκε  στην εξωστρέφεια του ελληνικού design, και στην ανάδειξή του ως συγκριτικό πλεονέκτημα για τον ελληνικό τουρισμό.  Η απονομή των βραβείων έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2017, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας. Τα Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, αποτελούν το δυναμικότερο θεσμό για το ξενοδοχειακό design, μέσω του οποίου αναδεικνύονται κάθε χρόνο τα σημαντικότερα έργα του χώρου.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk