• Αναζήτηση
 • Η συνεργασία Ελλάδας – Πολωνίας στη συνάντηση Δραγασάκη – Ντούντα

  Τους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών καθώς και τις διμερείς οικονομικές σχέσεις, συζήτησαν κατά τη συνάντηση τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρζέι Ντούντα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οδική σύνδεση της Βαλτικής με το Αιγαίο, στην αναβάθμιση της ναυπηγικής συνεργασίας, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δύο χωρών και στην ένταση της τουριστικής κίνησης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών καθώς και τις διμερείς οικονομικές σχέσεις, συζήτησαν κατά τη συνάντηση τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρζέι Ντούντα.

  Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η οικονομική συνεργασία Ελλάδας και Πολωνίας, παρά το διαφορετικό πολιτικό προσανατολισμό των δύο κυβερνήσεων, έχει έδαφος ουσιαστικής ενίσχυσης και περαιτέρω ανάπτυξης.

  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην οδική σύνδεση της Βαλτικής με το Αιγαίο, στην αναβάθμιση της ναυπηγικής συνεργασίας, με αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δύο χωρών και στην ένταση της τουριστικής κίνησης.

  Οικονομία