• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σειρές
  «Το τατουάζ»
  Alpha, 21.00
  Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να αποτρέψει τον Ορφέα από την απόφασή του να ακυρώσει τελευταία στιγμή τον γάμο του με την Ελένη, θεωρώντας αιτία του κακού την εμφάνιση της Θάλειας στην εκκλησία και αγνοώντας τα πραγματικά αίτια. Η Λίντα παραιτείται από την εταιρεία γιατί δεν αντέχει άλλο τη Μαργκώ και αποκαλύπτει στον Τόνι ένα μυστικό που θα τον εξαγριώσει.

  «Indian summers»
  ΕΡΤ1, 22.10
  Σοκαρισμένος από τη βίαιη πράξη του Ναρές, ο Αφριν στέλνει ανώνυμο γράμμα στον Ραλφ προειδοποιώντας τον ότι έχουν βάλει δυναμίτη στη σπηλιά, δεν βρίσκουν όμως τίποτα.
  Η Σούνι έχει υποψίες για τον θάνατο της Κάιρα και με τη βοήθεια του Ιαν τη συνδέει με τον Ναρές.
  Tαινίες
  «Αγριότητα» Star, 22.10
  Ο Μπεν και ο Τσον είναι επιστήθιοι φίλοι, ασχολούνται με την καλλιέργεια μαριχουάνας στη Νότια Καλιφόρνια και μοιράζονται την ίδια γυναίκα, την Οφηλία. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή ως τη στιγμή που ένα μεξικανικό ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών θέλει να συνεργαστεί μαζί τους, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει. (ΗΠΑ, 2012, 121′)
  «Θάνατος σε μια κηδεία» Mega, 24.00
  Η πιο επεισοδιακή κηδεία στα χρονικά του κινηματογράφου και ένα μικρό επίτευγμα του Αμερικανού Φρανκ Οζ, ο οποίος κατάφερε να συμπυκνώσει ολόκληρη την ταινία στη διάρκεια μιας κηδείας. Ενα μπουκαλάκι με χάπια LSD περιφέρεται από ‘δώ κι από ‘κεί προκαλώντας μικρές και μεγάλες καταστροφές. Ο νεκρός, ένας καλοβαλμένος βρετανός αστός, έκρυβε κάποιο μυστικό το οποίο αποκαλύπτει ένας… νάνος με δόλιες σκέψεις. (Αγγλία / Ολλανδία / Γερμανία / ΗΠΑ, 2007, 90’)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk