• Αναζήτηση
 • Μεξικό: Δολοφονία στελέχους του ομίλου ΜΜΕ Televisa

  Στη δολοφονία του Αδόλφο Λάγος, αντιπροέδρου του ΔΣ του μεξικανικού κολοσσού των τηλεπικοινωνιών και των μέσων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στη δολοφονία του Αδόλφο Λάγος, αντιπροέδρου του ΔΣ του μεξικανικού κολοσσού των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης Televisa και διευθύνοντος συμβούλου της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας izzi, προχώρησαν άγνωστοι την Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης της Πολιτείας του Μεξικού.

  Σύμφωνα με τις αρχές, διεξάγεται έρευνα για τη δολοφονία, που διαπράχθηκε κοντά στις αρχαίες πυραμίδες Τεοτιουακάν. Ο Λάγος κινείτο με το ποδήλατό του όταν δέχθηκε σφαίρες. Υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.
  Κατά δημοσιεύματα στον μεξικανικό Τύπο, τον Λάγος πυροβόλησαν άνδρες που ήθελαν να κλέψουν το ποδήλατό του. Ο Λάγος είχε αναρτήσει στο προφίλ του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μια φωτογραφία στην οποία εικονίζεται πάνω στο ποδήλατο. Οι αρχές δεν σχολίασαν αυτή την πληροφορία ως τώρα.

  Ο όμιλος εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως «ο Grupo Televisa θρηνεί τον θάνατο του διευθύνοντος συμβούλου της izzi Αδόλφο Λάγος Εσπινόσα στην Πολιτεία του Μεξικού» και εκφράζονται «τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, στις κόρες του και στα μέλη της οικογένειάς του». Η εταιρεία izzi προσφέρει πακέτα τηλεφωνίας, πρόσβασης στο διαδίκτυο και καλωδιακής τηλεόρασης.

  Η δολοφονία του Λάγος, ενός διακεκριμένου πρώην ανώτατου στελέχους τραπεζών, επιτείνει τα προβλήματα του ομίλου Televisa, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω της πτώσης των διαφημιστικών εσόδων του και την μετακίνηση του κοινού στις πλατφόρμες βίντεο στο διαδίκτυο.

  Η Televisa εξάλλου αντιμετωπίζει κατηγορίες από τις αρχές των ΗΠΑ διότι φέρεται να προσέφερε δωροδοκίες σε στελέχη της FIFA για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης διεθνών διοργανώσεων. Ο επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος του ομίλου θα αποχωρήσει από τη θέση το 2018.

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk