Σειρές
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» Alpha, 21.50
Η Μαρίνα βλέπει τον Ηλία ανήσυχο σχετικά με τα οικονομικά τους. Προσπαθεί να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του ότι βρήκε έναν σίγουρο τρόπο να γίνουν ζάπλουτοι. Ξημερώνει η Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας και η Βούλα θέλει να τη «γιορτάσει» βάζοντας τον Μηνά να της κάνει τα χατίρια. Το πράγμα όμως γυρίζει μπούμερανγκ…
«Criminal minds» Σκάι, 24.00
Η ομάδα BAU ταξιδεύει στην Αριζόνα για να εξιχνιάσει μια μυστηριώδη υπόθεση. Δύο νεαρές γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες σε δύο ξεχωριστά πάρκα της πόλης Glendale, και ο δράστης είχε τοποθετήσει τα πτώματά τους σε στάση προσευχής. Με την άφιξη της ομάδας στην Αριζόνα ο δολοφόνος θα χτυπήσει ξανά, και μάλιστα δύο ακόμη φορές. Ο Reid και οι υπόλοιποι αρχίζουν να ακολουθούν τα στοιχεία και σύντομα διαπιστώνουν ένα μακάβριο κοινό σημείο ανάμεσα σε όλα τα θύματα.
Ταινίες
«Oblivion» Star, 21.00
Ετος 2077. Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Σε μια από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει τη Γη θα συναντήσει μια μυστηριώδη και γοητευτική γυναίκα με την οποία θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα τη ζωή. (ΗΠΑ, 2013, 119′)
«The Iceman» Star, 23.45
Ενας τρυφερός σύζυγος και αφοσιωμένος πατέρας είναι ταυτοχρόνως ψυχρόςδολοφόνος επί πληρωμή: η περίπτωση του πολωνικής καταγωγής αμερικανού Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι (Μάικλ Σάνον) που επί τριακονταετία ζούσε διπλή ζωή χωρίς κανένας να τον υποψιαστεί (ομολόγησε τη δολοφονία παραπάνω από 250 ανθρώπων μεταξύ 1954 και 1985). (ΗΠΑ, 2012, 100′)

HeliosPlus