• Αναζήτηση
 • Το έγγραφο κλειδί της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του δολοφόνου της εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο

  Ενα έγγραφο-κλειδί που είχε στείλει από την 1η Νοεμβρίου η Ασφάλεια Αττικής σε αστυνομικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας και με την οποία ζητούσε να της παρασχεθούν στοιχεία για ημεδαπούς ανδρες ηλικίας από 47 έως και 72 ετών που προχωρύσαν σε «ληστείες σε υπαίθριους χώρους» (με αναζήτηση περιστατικών από την 1η Ιανουαρίου 2000) αποτέλεσε τη βάση της πιθανής εξιχνίασης της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, πριν από 20 ημέρες, στο Β’ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη.

  Ενα έγγραφο-κλειδί που είχε στείλει από την 1η Νοεμβρίου η Ασφάλεια Αττικής σε αστυνομικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας και με την οποία ζητούσε να της παρασχεθούν στοιχεία για ημεδαπούς ανδρες ηλικίας από 47 έως και 72 ετών που προχωρούσαν σε «ληστείες σε υπαίθριους χώρους» (με αναζήτηση περιστατικών από την 1η Ιανουαρίου 2000) αποτέλεσε τη βάση της πιθανής εξιχνίασης της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, πριν από 20 ημέρες, στο  Β’ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη.

  Το πρωί της Τρίτης προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής ένα άτομο ηλικίας περίπου 57 ετών που εντοπίσθηκε με βάση έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε περιοχή της Ομόνοιας, όπου φέρεται να είχε πουλήσει το κινητό που είχε κλέψει από την άτυχη εφοριακό αφού της είχε καταφέρει 14 μαχαιριές.  
  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ ο ύποπτος είναι τοξικομανής, δεν γνώριζε το θύμα και το κίνητρό του ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει προχωρήσει σε παρόμοιες ληστείες σε άλλους χώρους, ενώ εξετάζεται η δράση του και σε άλλα κοιμητήρια…
  Στο έγγραφο αυτό αποτυπώνεται η πρόοδος που είχε παρατηρηθεί στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ πέρα από τα σενάρια για δράστη συγγενή ή φίλο του θύματος αλλά και ατόμου ασιατικής καταγωγής.  
  Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk