• Αναζήτηση
 • Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια

  Ενα ακόμη σχολείο της Αττικής ομόρφυνε την περασμένη Δευτέρα με τη δράση Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ενα ακόμη σχολείο της Αττικής ομόρφυνε την περασμένη Δευτέρα με τη δράση Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας που πραγματοποίησαν τα OK! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act.
  Οι καλλιτέχνες της Urban Act σχεδίασαν και υλοποίησαν τις τοιχογραφίες στο προαύλιο του 113ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Η αναμόρφωση του κτιρίου ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και κορυφώθηκε στις 30 Οκτωβρίου, όταν οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στους τοίχους του σχολείου τους. Ξεχωριστή συμβολή αποτέλεσε και η παρουσία των The Eaters, γνωστών food bloggers και YouTubers οι οποίοι ζωγράφισαν μαζί με τα παιδιά, πρόσφεραν χαμόγελα και συνέβαλαν αισθητά στο γιορτινό κλίμα της ημέρας.
  Φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης

  Η συνεργασία των ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act μετρά τέσσερα δημιουργικά χρόνια με οκτώ  επιτυχημένες δράσεις του προγράμματος που μεταμόρφωσε σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και τη συμμετοχή της Διεύθυνσης και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων με στόχο την ανάδειξη της γειτονιάς και τη βελτίωση της στέγης εκπαίδευσης των μαθητών.
  Η υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας των OΚ! Anytime Markets Μαρία Αρτίκη δήλωσε κατά την παράδοση του κτιρίου: «Τα ΟΚ Anytime Markets στηρίζουν και επενδύουν στις γειτονιές για ένα φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης. Η δράση Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας σε συνεργασία με την Urban Act πραγματοποιείται για τρίτη φορά μέσα στο 2017 έχοντας πλέον εξελιχθεί σε θεσμό που αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση, και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι η ενέργεια να συνεχιστεί για να ομορφύνουν περισσότερα σχολεία και γειτονιές».
  Κοινωνία