• Αναζήτηση
 • Έξι νέες συνδέσεις με την Ελλάδα από τη Eurowings

  Έξι νέες συνδέσεις με την Ελλάδα θα προσφέρει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα πτήσεων η αεροπορική εταιρεία χαμηλών ναύλων Εurowings, θυγατρική της Lufthansa, η οποία θα ενισχύσει συνολικά το δίκτυό της με 22 νέους προορισμούς από Μόναχο, Αννόβερο, Κολωνία, Σάλτσμπουργκ, Στουτγάρδη, Αμβούργο και Πάλμα. Οι νέες πτήσεις από το Μόναχο προς μακρινούς προορισμούς που παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του θερινού προγράμματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Έξι νέες συνδέσεις με την Ελλάδα θα προσφέρει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα πτήσεων η  αεροπορική εταιρεία χαμηλών ναύλων Εurowings, θυγατρική της Lufthansa, η οποία θα ενισχύσει συνολικά το δίκτυό της με 22 νέους προορισμούς από Μόναχο, Αννόβερο, Κολωνία, Σάλτσμπουργκ, Στουτγάρδη, Αμβούργο και Πάλμα. Οι νέες πτήσεις από το Μόναχο προς μακρινούς προορισμούς που παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του θερινού προγράμματος.
  Mε τρία αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων τύπου Airbus A330 σταθμευμένα στον κόμβο του Μονάχου, η Eurowings θα συνδέει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2018 τη βαυαρική πρωτεύουσα με τη Μπανγκόκ, το Λας Βέγκας, το Μοντέγκο Μπέυ, τον Μαυρίκιο, το Πουέρτο Πλάτα, την Πούντα Κάνα, το Φορτ Μάγιερς, το Βαραντέρο και το Βίντχουκ. Επιπλέον, κάθε Παρασκευή η Eurowings θα εκτελεί πτήσεις και από την Κολωνία προς το Φορτ Μάγιερς στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
  Στους νέους προορισμούς στις ακτές της Νότιας Ευρώπης, περιλαμβάνονται η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κως. Οι πτήσεις προς την Κέρκυρα και τη Ρόδο θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, ενώ η πτήση προς την Κω θα εκτελείται κάθε Κυριακή. Το Μοναστίρ στη Σαρδηνία έχει επίσης ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων την επόμενης σεζόν.
  Στο δίκτυο των πτήσεων από τη Στουτγάρδη, η Eurowings θα προσθέσει συνολικά πέντε νέα δρομολόγια: οι νέοι προορισμοί που θα εξυπηρετούνται το καλοκαίρι του 2018 είναι η Ζάκυνθος, το Αλικάντε της Ισπανίας, το Νιούκι στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Βενετία και το Παλέρμο. Το Σάββατο θα εκτελούνται οι νέες πτήσεις που θα συνδέουν τη Στουτγάρδη με τη Ζάκυνθο και το Νιούκι, ενώ το δρομολόγιο Στουτγάρδη – Παλέρμο θα προσφέρεται κάθε Κυριακή.  Οι πτήσεις προς το Αλικάντε θα αναχωρούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
  Οι επιβάτες της Eurowings από το Σάλτσμπουργκ θα μπορούν να απολαμβάνουν απευθείας πτήσεις προς την Κρήτη. Ειδικότερα, κάθε Παρασκευή ένα αεροπλάνο της Eurowings θα απογειώνεται από την πόλη της Αυστρίας προς το δημοφιλές ελληνικό νησί. Εκτός από την Κρήτη, μία ακόμη πτήση από το Ντίσελντορφ προς ένα αγαπημένο ελληνικό νησί, την Κέρκυρα, θα προστεθεί στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Η πτήση προς το έβδομο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας θα αναχωρεί κάθε Σάββατο.
  Η Κέρκυρα περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα πτήσεων από το Αμβούργο με δύο πτήσεις/εβδομάδα – κάθε Τρίτη και Σάββατο. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Αμβούργο μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη νέα πτήση της Eurowings προς το Τζέρσεϊ που θα εκτελείται κάθε Σάββατο.
  Το δίκτυο δρομολογίων από την Πάλμα, την τρίτη διεθνή βάση της Eurowings μετά τη Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ, εμπλουτίζεται επίσης με νέους προορισμούς .Την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο, η Eurowings θα συνδέει το πιο δημοφιλές νησί της Ευρώπης με το Μέμινγκεν στη Βαυαρία. Η Eurowings θα προσφέρει το συγκεριμένο δρομολόγιο κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk