• Αναζήτηση
 • Ισόβια στη σύζυγο του ναυτικού το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε καταψύκτη

  Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το δικαστήριο στην 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το δικαστήριο στην 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

  Το δικαστήριο κρίνοντας ένοχη την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της επέβαλε επίσης διαρκή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων. Δικαστές και ένορκοι έκριναν ένοχη και την 27χρονη συμπατριώτισσα της 50χρονης, κατά μετατροπή όμως του κατηγορητηρίου για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

  Στη νεαρή κατηγορουμένη επιβλήθηκε κάθειρξη 18 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων. Στον τρίτο κατηγορούμενο που είχε βρει τον καταψύκτη μέσα στον οποίο εντοπίστηκε η σορός του άτυχου ναυτικού, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή για την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

  Το δικαστήριο, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τρεις κατηγορουμένους – που στο σύνολό τους αρνήθηκαν ότι είχαν συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα – ενώ με την απόφασή του υιοθέτησε πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που είχε προηγηθεί.

  Νωρίτερα, οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζήτησαν να αναγνωριστούν στους κατηγορούμενους τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου, βιου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, με τον εισαγγελέα της έδρας, ωστόσο,να ζητεί από το δικαστήριο να απορρίψει τα σχετικά αιτήματα των συνηγόρων.

  Τελικά με την απόφασή του το δικαστήριο απέρριψε όλα τα αιτήματα για ελαφρυντικά.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk