• Αναζήτηση
 • Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Στη ΓΑΔΑ 3 κρατούμενοι στον Κορυδαλλό

  Τρεις κρατούμενοι της 5ης Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Γενική Ασφάλεια Αττικής ως ύποπτοι για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

  Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σηματοδοτεί η μεταφορά τριών κρατουμένων, το μεσημέρι της Δευτέρας, από την 5η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στην Ασφάλεια Αττικής. Οι τρεις αλβανοί κρατούμενοι ερευνώνται εάν είχαν δώσεις εντολή για την αιματηρή επίθεση.

  Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει στοιχεία για τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι οποίοι προέρχονται από την περιοχή της Καλλιθέας και έχουν εμπλακεί σε άλλο περιστατικό με πυροβολισμούς. Οπως ήδη έχει αποκαλύψει Το Βήμα βασικό σενάριο για την δολοφονία του 52χρονου είναι αυτό που συνδέεται με την υπόθεση Energa και αφορά σε εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις της τάξης των 2 εκατ. έως 5 εκατ. ευρώ.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk