• Αναζήτηση
 • Cyta Ελλάδος: Εναλλακτική τηλεπικοινωνιακή γέφυρα Ανατολής – Δύσης

  Τη συμμετοχή της Cyta Ελλάδος στο νέο ψηφιακό περιβάλλον επαναβεβαίωσε μιλώντας στην ενότητα Leaders' Summit του 19ου Infocom World με τίτλο «Fiber to the people: The Gigabit Era!», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ανώτερος διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών της μητρικής, κ. Γιάννης Κουλίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τη συμμετοχή της Cyta Ελλάδος στο νέο ψηφιακό περιβάλλον επαναβεβαίωσε μιλώντας στην ενότητα Leaders’ Summit του 19ου Infocom World με τίτλο «Fiber to the people: The Gigabit Era!», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ανώτερος διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών της μητρικής, κ. Γιάννης Κουλίας.
  Σε μια περίοδο που η διαδικασία προσέλκυσης στρατηγικού επενδυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Cyta Ελλάδος, αυτή θα συμμετέχει ενεργά στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, ως πάροχος λιανικών υπηρεσιών, προσφέροντας στους πελάτες της ακόμη υψηλότερες ταχύτητες, αξιοποιώντας τόσο υποδομές της ίδιας, όσο και συνεργατών της, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας.
  Η Cyta Ελλάδος, όπως εξήγησε ο κ. Κουλίας, κινείται σε πρώτη φάση σε δύο άξονες, υλοποιώντας μεγάλα έργα διασύνδεσης μέσω οπτικής ίνας για τους επιχειρηματικούς πελάτες της και προσφέροντας μοναδική τεχνογνωσία και άριστη υποστήριξη των σχετικών υπηρεσιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στοχευμένης στρατηγικής αποτελεί το εκτεταμένο δίκτυο υψηλής ποιότητας που έχει αναπτύξει στην Κρήτη, με δυναμική να εξυπηρετήσει το 95% των επιχειρήσεων του νησιού και στο οποίο έχουν συνδεθεί πάνω από 130 ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων, μέσω οπτικής πρόσβασης «Fiber to the Building». «Μέσω των αξιόπιστων δικτύων νέας γενιάς της Cyta, εκσυγχρονίζονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες των επιχειρηματικών πελατών μας, συμβάλλοντας  σημαντικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας» είπε.
  Ακόμη, επισήμανε τη σημασία που διαδραματίζουν τα δίκτυα της Cyta Ελλάδος για τον Όμιλο και τους συνεργάτες του στην ψηφιακή πραγματικότητα που αναπτύσσεται στην ευρύτερη περιοχή. «Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, η αξία και σημασία της Cyta Ελλάδος, δεν σταματά στην τοπική αγορά. Η επέκταση στην Ελλάδα αποτελεί μια καλά μελετημένη κίνηση που σχεδιαζόταν για χρόνια και συμπληρώνει την υπεραξία του Ομίλου Cyta ενώ, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ρόλο του στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η πρόσφατη ενοποίηση των δικτύων της Cyta Ελλάδος µε τα υπόλοιπα εθνικά και διεθνή δίκτυα του Ομίλου, μέσω ιδιόκτητης υποθαλάσσιας διασύνδεσης μεταξύ Κύπρου – Κρήτης – Αθήνας, δημιουργεί ένα κοινό μέτωπο Κύπρου – Ελλάδος στον άξονα Μέσης Ανατολής – Βαλκανίων που προσφέρει προφανή επιχειρησιακά οφέλη και τη δυνατότητα για τη Cyta να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή, ως εναλλακτική τηλεπικοινωνιακή γέφυρα μεγάλης γεωπολιτικής αξίας, μεταξύ Ανατολής και Δύσης» τόνισε.
  Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ανέφερε ότι οι ενέργειες που εφαρμόζονται στοχεύουν να δώσουν ώθηση και προοπτική στη Cyta Ελλάδος, αξιοποιώντας στο μέγιστο τα όσα έχει επιτύχει μέχρι σήμερα, στη χώρα. Καταλήγοντας, υπέδειξε ότι το νέο ψηφιακό οικοσύστημα απαιτεί βιώσιμη εθνική οικονομία, υγιή συνεργατικό ανταγωνισμό και ώθηση της ζήτησης λιανικών και χονδρικών αγορών, όπου η Cyta Ελλάδος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει σημαντικό ρόλο.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk