• Αναζήτηση
 • Νέες τιμές από την Emirates για Αθήνα – Νέα Υόρκη

  Νέες τιμές για την ελληνική αγορά και τους επιβάτες που πετούν απευθείας από Αθήνα για Νέα Υόρκη προσφέρει η Emirates από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Νέες τιμές για την ελληνική αγορά και τους επιβάτες που πετούν απευθείας από Αθήνα για Νέα Υόρκη προσφέρει η Emirates από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αεροπορική αγορά τη μοναδική καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι Έλληνες επιβάτες που θα κλείσουν τη πτήση τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούν να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη από 399 ευρώ στην οικονομική θέση και 2.029 ευρώ στη Business Class.
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, αυτή έχει σταθερό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, εστιάζοντας στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και προσδοκίες των επιβατών. «Η Emirates έχει ως στόχο να προσφέρει συνεχώς, μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο και περισσότερους πελάτες. Αυτή η νέα προσφορά θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Ελλάδα, να ανακαλύψουν τη Νέα Υόρκη και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Emirates, πετώντας στον προορισμό των ονείρων τους, σε εκπληκτικές τιμές».
  Όσοι ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν αυτή την προσφορά και να κάνουν κράτηση εισιτηρίου έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη στο διάστημα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2017 και από τις 29 Δεκεμβρίου 2017 έως και τις 30 Ιουνίου του 2018, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς, στο www.emirates.gr  
  Με την ταξιδιωτική εμπειρία στην Οικονομική Θέση να είναι αισθητά αναβαθμισμένη, η Emirates προσκαλεί τους επιβάτες να ταξιδέψουν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη απευθείας και να απολαύσουν υψηλές υπηρεσίες άνεσης και προσιτής πολυτέλειας. Όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να καθίσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν περισσότερα από 2.500 κανάλια της βραβευμένης υπηρεσίας ψυχαγωγίας, γκουρμέ γεύματα, εμπνευσμένα από την περιοχή στην οποία ταξιδεύουν, αλλά και να ενημερώσουν τους λογαριασμούς τους στα Social Media κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η εταιρεία διαθέτει ένα στόλο αεροσκαφών που αποτελείται αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας άνεση και ποιοτικές υπηρεσίες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ψυχαγωγία εν πτήσει, με το 100% video on demand με περισσότερα από 2.500 κανάλια, μέσα από το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice που διαθέτει.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk