• Αναζήτηση
 • Ποδόσφαιρο στον «ΕΡΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» με σφραγίδα ΟΠΑΠ

  Η Ακαδημία ποδοσφαίρου "ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" επιλέχθηκε και εντάχθηκε από ΟΠΑΠ στο πρόγραμμα των ακαδημιών του, μεταξύ εκατοντάδων αιτήσεων συμμετοχής από όλη την Ελλάδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» επιλέχθηκε και εντάχθηκε από ΟΠΑΠ στο πρόγραμμα των ακαδημιών του, μεταξύ εκατοντάδων αιτήσεων συμμετοχής από όλη την Ελλάδα.
  Οπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του «ΕΡΜΗ» η επιλογή αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε αθλητές και γονείς να ενημερωθούν για παιδαγωγικά, ψυχολογικά και διατροφικά θέματα από ειδικευμένο προσωπικό.
  Επίσης η ένταξη στα προγράμματα του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου με τις άλλες Ακαδημίες του ΟΠΑΠ και το κυριότερο να καλυφθούν ασφαλιστικά και να κερδίσουν εμπειρίες από το χώρο του αθλητισμού και του υγιούς ποδοσφαίρου.
  Η διοίκηση του ΕΡΜΗ σημειώνει ακόμη ότι «μετά την επιλογή της Ακαδημίας στο φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα δημιουργεί πλέον την ευθύνη στον ΕΡΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για αφομοίωση και εναρμόνιση του με τις πρότυπες, σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους οργάνωσης και ανάπτυξης σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο«.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk