• Αναζήτηση
 • Gazprom: Δεκαετής συμφωνία με την Κροατία για την προμήθεια φυσικού αερίου

  Η εταιρεία Gazprom export υπέγραψε με την κροατική εταιρεία Prvo Plinarsko Drustvo d.o.o. (PDD) συμφωνία για την παροχή ποσότητας φυσικού αερίου 1 δισεκατομμυρίου κυβικών μέτρων (bcm), στο διάστημα από 1ης Οκτωβρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2027, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η εταιρεία  Gazprom export υπέγραψε με την κροατική εταιρεία  Prvo Plinarsko Drustvo d.o.o. (PDD) συμφωνία για την παροχή ποσότητας φυσικού αερίου 1 δισεκατομμυρίου κυβικών μέτρων (bcm), στο διάστημα από 1ης Οκτωβρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2027, όπως αναφέρει  σε ανακοίνωση της η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία.   

  Στο πρώτο τρίμηνο του 2017 η Gazprom προγραμματίζει να προμηθεύσει την Κροατία με ποσότητα 0,25 bcm φυσικού αερίου.

  Η νέα συμφωνία  αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης συμφωνίας για την παροχή φυσικού αερίου στα τρία πρώτα τρίμηνα του 2017, στο πλαίσιο της οποίας η ρωσική εταιρεία θα προμηθεύσει την Κροατία  έως τα τέλη Οκτωβρίου με 1,48 bcm φυσικού αερίου 

  Η Γενική διευθύντρια της Gazprom export Ελένα Μπουρμπίστροβα χαρακτήρισε τη νέα αυτή συμφωνία «αποτέλεσμα γόνιμης συνεργασίας» μεταξύ των δύο εταιρειών εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα ενισχύσει την αμοιβαία επωφελή συνεργασία των δύο χωρών στον ενεργειακό τομέα».

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk