• Αναζήτηση
 • Εγκρίθηκε η άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας της ΕΠΑ Αττικής

  Εγκρίθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η άδεια της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής για είσοδο στην αγορά ρεύματος. Η αίτηση της ΕΠΑ για χορήγηση άδειας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας είχε υποβληθεί στις αρχές του καλοκαιριού και η άδεια που δόθηκε έχει διάρκεια 20 χρόνια για 400 μεγαβάτ, όσο δηλαδή είχε αιτηθεί η εταιρία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εγκρίθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η άδεια της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής για είσοδο στην αγορά ρεύματος.

  Η αίτηση της ΕΠΑ για χορήγηση άδειας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας είχε υποβληθεί στις αρχές του καλοκαιριού και η άδεια που δόθηκε έχει διάρκεια 20 χρόνια για 400 μεγαβάτ, όσο δηλαδή είχε αιτηθεί η εταιρία.

  Η ΕΠΑ Αττικής είναι κατά 100% θυγατρική της Εταιρίας Διανομής Αερίου Αττικής, όμως από πέρυσι έχει εφαρμοστεί διαχωρισμός των δύο εταιριών στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου.

  Στόχος της εταιρίας είναι να απευθυνθεί κατ’ αρχήν στους υφιστάμενους πελάτες της στον τομέα του φυσικού αερίου προκειμένου να τους προμηθεύει «πακέτο» ενεργειακών προϊόντων (ρεύμα και αέριο).

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk