Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος με τίτλο ‘’ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ’’.

Οι οργανωτές αυτής της εκδήλωσης προσπαθούν εδώ και καιρό να προπαγανδίσουν πως είναι μια αυθόρμητη κίνηση πολίτων οι οποίοι είναι ενάντια στην πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν είμαι Αριστερός και δεν είμαι υπερασπιστής της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης.

Είναι όμως απαράδεκτο και αποτελεί μαύρο στίγμα για την Ελληνική δημοκρατία, μια ομάδα ανθρώπων να οργανώνουν μια εκδήλωση προκειμένου να πιέσουν μια κυβέρνηση να παραιτηθεί. Μια κυβέρνηση ανεβαίνει στην εξουσία και εγκαταλείπει την εξουσία μόνο όταν το θέλει ο λαός, μέσα από τις εκλογές.

Οι λοιπές ενέργειες δεν είναι τίποτε άλλο από λαϊκισμούς και προσπάθειες μερικών ανθρώπων να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη. Το τονίζω δεν είμαι αριστερός αλλά δεν μπορώ να γίνω και πιόνι μιας μερίδας λαϊκιστών που νοσταλγούν την εξουσία και τα προνόμια αυτής.

Ελληνικέ λαέ, μη γίνεσαι πιόνι των λαϊκιστών.

Μη γίνεσαι μαριονέτα αυτών που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυστυχία σου και τη φτώχεια σου προκειμένου να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους και να δημιουργήσουν μια ελεγχόμενη δημοκρατία.

Είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχει νόμιμη εκλεγμένη κυβέρνηση και θα πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές για να καταδικάσουμε ή να επιβραβεύσουμε την πολιτική αυτή. Το παιχνίδι λήγει στο 90 και μετά της καθυστερήσεις.