Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο νέας γενιάς από τη CYTA

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου νέας γενιάς προσφέρει η Cyta με το Easy Business.

Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου νέας γενιάς προσφέρει η Cyta με το Easy Business, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες λειτουργίας, ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Χωρίς να απαιτείται αγορά ακριβού εξοπλισμού, διευκολύνονται έτι περαιτέρω οι καθημερινές εργασίες των επιχειρήσεων, που απασχολούν μέχρι 20 εργαζόμενους, διότι μέσα από την τεχνολογική αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών τους επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση προϋπολογισμού, ευελιξία και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Οι πελάτες των επιχειρηματικών προϊόντων Cyta 2play Επιχειρηματικό και Επιχειρηματικό προς Όλους με ελάχιστο κόστος, το οποίο ξεκινά από μόλις 8 ευρώ το μήνα μπορούν να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση σε όλο το πακέτο των υπηρεσιών ενός IP τηλεφωνικού κέντρου. Σημειώνεται ότι το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης καθώς η χρέωση του πελάτη γίνεται ανά αριθμό επικοινωνίας με δυνατότητα αυξομείωσης, ανάλογα με τις ενεργές θέσεις εργασίας.
Με το Easy Business, οι πελάτες αξασφαλίζουν την προβολή της επιχείρησής τους προς τα έξω με αριθμό της επιλογής τους. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης των εισερχόμενων κλήσεων που δέχεται η επιχείρηση, καθώς και λήψη των μηνυμάτων τηλεφωνητή μέσω email. Η ενδοεταιρική επικοινωνία γίνεται δωρεάν με τη χρήση 4ψήφιου αριθμού, ενώ υπάρχει δυνατότητα απάντησης οποιασδήποτε κλήσης από όλες τις θέσεις εργασίας. Τέλος, προσφέρεται δυνατότητα επιλογής προώθησης κλήσεων σε οποιοδήποτε αριθμό, σταθερό ή κινητό.
Επιπλέον, μέσω της βραβευμένης εφαρμογής Cyta4U, οι πελάτες επιχειρηματικών προϊόντων της Cyta έχουν το γραφείο στο…χέρι τους, όπου κι αν βρίσκονται, δηλαδή της υπηρεσίας σύγκλισης σταθερού και κινητού. Έτσι δεν χάνουν ούτε μία εισερχόμενη κλήση ενώ κάνουν εύκολα χρήση όλων των ψηφιακών ευκολιών του Easy Business και από το κινητό ή το tablet τους. Το Easy Business φιλοξενείται στο υπερσύγχρονο data center της Cyta, στη Μεταμόρφωση Αττικής, γεγονός που προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, απόλυτη ασφάλεια, αδιάλειπτη λειτουργία καθώς και 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk