Τέρνα Ενεργειακή: Εγκρίθηκε η επιστροφή κεφαλαίου

Tην επιστροφή κεφαλαίου και τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας επικύρωσε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Τέρνα Ενεργειακής.

Tην επιστροφή κεφαλαίου και τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας επικύρωσε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Τέρνα Ενεργειακής.
Η επιστροφή κεφαλαίου μετά την αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι 0,05 ευρώ ανά μετοχή. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται:
Η διεύρυνση του εταιρικού σκοπού έγινε με την τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του καταστατικού με την προσθήκη της εξής παραγράφου: «Η αγορά, πώληση, διάθεση και εν γένει εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, είτε της Εταιρείας ή/και συνδεδεμένων προσώπων ή/και τρίτων, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία».

Η ως άνω διεύρυνση κρίνεται αναγκαία ενόψει νέων δραστηριοτήτων που αναπτύσσει η εταιρεία με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωσή της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, επισημαίνοντας ότι η διεύρυνση δεν μεταβάλλει τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας, αλλά συμπληρώνει, εξειδικεύει, εμπλουτίζει και αποσαφηνίζει υφιστάμενους σκοπούς της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk